Esitysdiat julkaistu

Case-onsdag 17.10.2018 handlar om EU-domstolens beslutspraxis

Nästa Case-onsdag för Rådgivningsenheten för offentlig upphandling handlar om färska rättsfall i EU-domstolen. Webcasten sänds 17.10.2018 kl. 13 och leds av Katariina Huikko, ledande jurist och Päivi Kynkäänniemi, jurist. Sändningen varar cirka 1,5 timmar.

Den avgiftsfria webcasten är avsedd för upphandlande enheter enligt upphandlingslagen och deltagandet förutsätter förhandsanmälning. Anmäl dig via webben till den finskspråkiga sändningen senast onsdag 10.10.2018.

Länken till sändningen skickas till de anmälda på torsdag 11.10.2018 och man kan testa webbsändningen på sin egen dator på måndag 15.10 den tid som anges i välkomstmeddelandet. Rådgivningsenheten för offentlig upphandling har rätt att begränsa rätten att delta för anmälda som inte hör till målgruppen.

Case-onsdagarna spelas inte in men presentationsmaterialet som används under sändningen publiceras senare på denna webbsida.

Läs mer

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.