Personalnyheter från Rådgivningsenheten för offentlig upphandling

Biträdande jurist Jonatan Nahum till er tjänst

Avustava lakimies Jonatan Nahum

 

Mitt namn är Jonatan Nahum och jag började som biträdande jurist vid rådgivningsenheten 15.6.2020. Jag är i slutskedet av mina magisterstudier inom juridik vid Lapplands universitet.

Jag arbetar vid rådgivningsenheten på deltid (60 %) till mars 2021. Som biträdande jurist är mitt uppgiftsområde bland annat tillämpning av upphandlingslagstiftningen och annan lagstiftning som ska beaktas vid upphandlingar, rådgivning i anslutning till upphandlingsförfarande och upphandlingsavtal, informationssökningsuppgifter samt utarbetande av webbtexter. Jag hoppas kunna bidra till rådgivningsenhetens verksamhet genom min entusiasm för juridiken inom offentlig upphandling

Offentlig upphandling har många juridiska dimensioner och det uppstår intressanta frågor som kräver juridiska synpunkter, särskilt i dessa tider. Jag ser alltså fram emot den kommande arbetsperioden och vill för egen del önska alla upphandlande enheter en solig sommar!

*****

Informationen om anställningens längd har uppdaterats 1.9.2020.

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.