Att beakta i de upphandlande enheternas anvisningar för sökande av ändring

Marknadsdomstolens post- och besöksadress återgår till den normala i maj 2023

Marknadsdomstolen (MD) återvänder till den grundligt renoverade domstolsbyggnaden Domstolarnas hus i Böle 29.5.2023. Då ändras, dvs. återgår domstolens post- och besöksadress till den normala.

Kontoret i Böle i Helsingfors

Den nya post- och besöksadressen är från och med 29.5 Banbyggarvägen 5, 00520 Helsingfors. Med undantag av adressuppgifterna förblir MD:s övriga kontaktuppgifter oförändrade. Flyttningen påverkar inte heller registraturens eller kundtjänstens öppettider.

Uppdatera anvisningarna för sökande av ändring

I anvisningarna för sökande av ändring i upphandlingar finns en hänvisning till marknadsdomstolens adress. Glöm inte att uppdatera anvisningarna till rätt adress från 29.5.2023.

Rådgivningsenheten för offentlig upphandling har publicerat uppdaterade mallar med anvisningar om ändringssökande på sidan Sökande av ändring. Mallarna finns på finska och svenska.

  • allmän anvisning om upphandlingsrättelse och besvärsanvisning
  • försörjningssektorernas anvisning om upphandlingsrättelse och besvärsanvisning

Även de engelskspråkiga mallarna för det allmänna området och försörjningssektorerna, Instructions for Rectification and Appeal, som främst är avsedda för upphandling i hela EU, har uppdaterats.

 

Läs mer

På Rådgivningsenhetens webbplats

Sökande av ändring
Innehållssida

Mer på webben

Marknadsdomstolen återvänder till Domstolarnas hus i Böle
Nyhet 25.4.2023, Marknadsdomstolen

Marknadsdomstolen
Domstolens webbplats

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.