Rådgivningsenheten för offentlig upphandling betjänar

Anmäl dig till Case-onsdagen i maj

Välkommen till case-onsdagen i maj. Den här gången kommer vi att diskutera ändringar av kontrakt. De sakkunniga vid Rådgivningsenheten för offentlig upphandling redogör för rättsfall. Case-onsdagen är på finska och tar cirka två timmar. 

Vår avgiftsfria webcast är avsedd enbart för sådana upphandlande enheter som avses i upphandlingslagen och deltagandet förutsätter anmälning.  

Tidpunkt

ons 13.5.2020 kl. 13–cirka 15

Teman som behandlas

  • Ändringar av kontrakt

Anmälan

  • Anmäl dig senast fredag kväll 8.5.2020 via denna länk (webropol.com)

Deltagande

Efter att anmälningstiden löpt ut skickas länken som behövs för att delta till de anmälda. Du kan testa hur webcasten fungerar på din egen dator vid den tidpunkt som anges i välkomstmeddelandet.

Material

Case-onsdagarna spelas inte in men presentationsmaterialet som används under sändningen publiceras senare på denna webbplats. Materialet finns vanligen tillgängligt före slutet av veckan i fråga.

 

****

Rådgivningsenheten för offentlig upphandling har rätt att begränsa rätten att delta för anmälda som inte hör till målgruppen. 

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.