Hoppa till huvudinnehåll

Rådgivningsenhetens miniseminarium 12.12 behandlar senaste upphandlingsnytt från Finansministeriet

Rådgivningsenheten för offentlig upphandling ordnar 12.12.2018 kl. 12.00–13.00 ett miniseminarium på svenska, Upphandlingsaktuellt från Finansministeriet. Under miniseminariet får du höra vad finansministeriet har på gång inom upphandling. Du får bland annat höra om lagförslaget gällande upphandlande enheters elektroniska fakturering samt om förnyelsen av annonsportalen Hilma.

Föreläsare är Jonna Törnroos, som för närvarande är tjänstledig från Rådgivningsenheten för offentlig upphandling och arbetar som specialsakkunnig vid Finansministeriets avdelning för den offentliga förvaltningens ICT.

Miniseminariet ordnas som en avgiftsfri webbsändning, och den är avsedd endast för upphandlande enheter enligt upphandlingslagen. För att delta ber vi dig anmäla dig med webbformuläret senast tisdagen 4.12.2018.

Länken till sändningen skickas till de anmälda på onsdag 5.12 och du kan testa webbsändningen på din egen dator på måndag 10.12 den tid som anges i välkomstmeddelandet. Rådgivningsenheten för offentlig upphandling har rätt att begränsa rätten att delta för anmälda som inte hör till målgruppen.

Materialet för miniseminariet finns att tillgå efteråt på denna sida.

Kom också ihåg Case-onsdag på finska 12.12 kl. 13.00!

Rådgivningsenhetens sista Case-onsdag i år sänds genast efter miniseminariet 12.12.2018 kl. 13.00. I webcast-sändningen behandlas Konkurrens- och konsumentverkets avgöranden inom upphandlingstillsyn.

Läs mer om Case-onsdag på våra finska sidor.

Presentationsmaterialet