Hoppa till huvudinnehåll

Poddserie om god praxis vid upphandlingar inleds

Podcastin kuvituskuvassa kuulokkeet ja puhelin

I slutet av februari 2018 började Rådgivningsenheten för offentlig upphandling publicera poddar, dvs. sändningar man kan följa på webben, där man analyserar recept på lyckade upphandlingar och erbjuder god praxis som också andra kan utnyttja.

Poddarna behandlar aktuella frågor kring offentliga upphandlingar samt presenterar god praxis vid konkurrensutsättning och ledning av upphandlingsverksamheten. Aktuella gäster som gjort lyckade upphandlingar delar med sig av sina synpunkter.

Diskussionerna leds av en sakkunnig vid Rådgivningsenheten för offentlig upphandling. Poddarna är öppna för alla och avgiftsfria.

Information om publiceringen av poddarna ges på webbplatsen Upphandling.fi och i nyhetsbreven Hankintainfo. Rådgivningsenheten för offentlig upphandling informerar också om nya poddar på sitt twitter-konto (@JHNYneuvoo) med hashtaggen #paremmathankinnat.  Med samma hashtag kan man delta i diskussionen kring de aktuella frågorna.

Poddarna görs som en del av ett utvecklingsprojekt vid Kommunförbundets informationsenhet och rådgivningsenhetens inspelningar finns på Kommunförbundets Soundcloud-kanal på en egen spellista.

tags